30 maart 2018
We hebben een primeur dit jaar: het NtVP congres zal voor het eerst een pre-conference dag organiseren waarbij u uw kennis en kunde nog verder kunt verdiepen door een halfdaagse workshop te volgen verzorgd door experts uit het veld!

Wilt u beter worden in het geven van narratieve exposure therapie of juist in het toepassen van imaginaire rescripting bij PTSS patienten? Of wilt u meer te weten komen over hoe u traumatische rouw het beste kunt behandelen? Wilt u getraind worden in het diagnosticeren van PTSS met behulp van de nieuwste versie van het klinisch interview, de CAPS-5? Of wilt u meer inzicht krijgen in de belevingswereld van jongeren wiens ouders gescheiden zijn?

Mocht u op woensdag 30 mei inderdaad een workshop willen volgen, dan kunt u overwegen om tegen een vriendelijke prijs op het congrescentrum de Werelt te overnachten. Het geeft u meteen de kans extra te genieten van de mooie bosrijke omgeving en bij te praten met mede-congresgangers die blijven overnachten!
We hopen met deze combinatie van congres en pre-congres workshops iedereen optimale kansen te bieden om beter te worden in zijn vak.
Het volledige programma van de preconference workshops is te vinden in het document: preconference workshops 30 mei. 

U kunt zich hier inschrijven voor de preconference workshops en het congres zelf.

Hopelijk tot 30 en 31 mei!

Namens de congrescommissie,
Miriam Lommen

Meer in deze nieuwsbrief

Alle nieuwsbrieven