30 maart 2018
De certificeringscommissie heeft in de eerste maanden van 2018 weer een groep gekwalificeerde behandelaars mogen certificeren. Een hartelijk welkom voor de nieuwe Psychotraumatherapeuten! De werkadressen van onderstaande Psychotraumatherapeuten zijn te vinden in het online register op de website van de NtVP.

In totaal hebben 247 mensen zich geregistreerd als psychotraumatherapeut, en nog altijd komen er nieuwe aanvragen binnen. In de tussentijd wordt er gewerkt aan een herziening van de certificeringcriteria. Een update was nodig, nu het certificeringsprogramma enkele jaren bestaat. In het bestand NtVP Certificering nota 2017 januari 2018 kunt u de concept tekst vinden die door het bestuur vooralsnog geaccordeerd is. In de komende weken zal er een definitief besluit worden genomen. Als u als NtVP lid opmerkingen heeft naar aanleiding van deze tekst horen we dat graag!
Naam


Mw. L. Meihuizen

Dhr. R. Aarts

Mw. A. van Minnen

Mw. M. Mileusnic

Mw. M.A.M. Mascini
Plaats


Oudewater

Diemen

Bilthoven

Den Haag

Den Helder
Functie


GZ-Psycholoog

Psychiater

Klinisch Psycholoog

Klinisch Psycholoog

PsychotherapeutVoor meer informatie over het certificeringstraject kunt u contact opnemen met: certificering@ntvp.nl

Meer in deze nieuwsbrief

Alle nieuwsbrieven
30 maart 2018

Pre Congres NtVP 2018

We hebben een primeur dit jaar: het NtVP congres zal voor het eerst een pre-conference dag organiseren waarbij u uw kennis en kunde nog verder kunt verdiepen door een halfdaagse workshop te volgen verzorgd door experts uit het veld!
Lees meer