Investering NtVP lidmaatschap

 

  • Regulier lidmaatschap bedraagt € 81,50 per jaar. Leden in opleiding tot een eerste BIG-registratie en promovendi betalen € 43,50, studenten en gepensioneerden betalen € 21,50
  • Registerkosten voor gecertificeerde psychotraumatherapeuten bedragen € 50,- per jaar
  • Jaarabonnement op Impact € 17,50 per jaar (i.p.v. € 27,50)

 

Het lidmaatschap bij de NtVP geldt van 1 januari tot en met 31 december, met een jaarlijkse contributieberekening. Het exacte bedrag wordt jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering bepaald door het bestuur. Als je in de loop van het jaar lid wordt, krijg je 25% korting per kwartaal op de contributie. Lidmaatschappen worden automatisch verlengd. Opzeggingen moeten vóór 1 december voor het volgende verenigingsjaar worden doorgegeven via info@ntvp.nl.

 

Collectieve Lidmaatschappen

Het is voor organisaties mogelijk om hun werknemers lid te maken van de NtVP. De NtVP hanteert een staffelkorting die oploopt tot 40% van de lidmaatschap kosten per lid.

Meer informatie

Databescherming

De NtVP hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In de Privacy Policy van de NtVP kun je lezen hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

 

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen?

De NtVP geeft elk kwartaal een nieuwsbrief uit met: interviews, ontwikkelingen op het gebied van psychotrauma, komende evenementen, boekrecensies, en meer. Zie hier voor eerdere nieuwsbrieven en/of schrijf je onderaan deze pagina in om de toekomstige nieuwsbrieven zelf te ontvangen.

Aanmelden

Alle velden zijn verplicht tenzij anders aangegeven.

Correspondentiegegevens

Lidmaatschap

Werkgegevens

Ik heb belangstelling voor deelname aan een SIG

Opvang en vroege interventies
Behandeling van PTSS met ernstige (comorbide) problematiek en dissociatieve stoornissen
Traumatische rouw
Young Minds
Culturele diversiteit
Geüniformeerden met trauma en forensische problematiek
Huiselijk geweld en Psychotrauma

Impact magazine

Vereniging