15 april 2020

Suzan Soydas over haar werkbezoek in MelbourneSuzan Soydas is een Phd student traumatische rouw bij Universiteit Utrecht en Arq Nationaal Psychotrauma centrum en psycholoog bij Arq nationaal psychotrauma centrum. Zij schreef voor de NtVP een blog over haar werkbezoek aan Melbourne, dat zij helaas voortijdig moest beëindigen vanwege de coronacrisis. 
Lees meer
15 april 2020

Afgelasting NtVP Jaarcongres 2020

Door de huidige omstandigheden naar aanleiding van de coronacrisis kunnen de geplande activiteiten rondom het NtVP Jaarcongres op 3 en 4 juni helaas niet doorgaan. Na uitgebreide inventarisatie van mogelijke data in het najaar hebben SCEM, de NtVP congrescommissie en het NtVP-bestuur geconcludeerd dat het beter is het NtVP Jaarcongres een jaartje over te slaan.
Lees meer
15 april 2020

Nuttige links over COVID-19 en psychotraumaDe wereld staat op zijn kop. De COVID-19 pandemie gaat iedereen aan en heeft invloed op de uitvoering van vrijwel alle beroepen. Ook mensen werkzaam in de psychische hulpverlening staan voor nieuwe uitdagingen. Via onze COVID-19 pagina proberen we de beschikbare kennis en praktische tips te bundelen, zodat leden en niet-leden van de NtVP inspiratie kunnen opdoen.
Lees meer