30 november 2018


Tijdens het ESTSS congres wordt er op zaterdag 15 juni een NtVP Special Interest Group (SIG) lunch georganiseerd. De verschillende SIG’s bieden de mogelijkheid om SIG leden uit Nederland en collega’s uit het buitenland met interesse in hetzelfde deelvakgebied met elkaar in contact te laten komen. We beogen hiermee de (inter)nationale verbinding tussen professionals op psychotrauma deelvakgebieden gericht op verbeteren van psychotraumazorgverlening en (inter)nationaal wetenschappelijk onderzoek, te versterken.

Vindt u het leuk om dat mede te organiseren? Meldt u dan aan bij de SIG voorzitter van de SIG waar u lid van bent of zou willen worden, of bij Miranda Meijer (Bestuurslid NtVP/SIG/ me.meijer@LZV-groep.nl)

U kunt ook samen met een aantal collega’s uit de SIG een abstract indienen. Heeft u daar vragen over? Neem gerust contact op via: info@estss2019.euMeer in deze nieuwsbrief

Alle nieuwsbrieven
30 november 2018

NtVP Lezingencyclus 2019Vanaf 2019 zal met regelmaat een lezing geoganiseerd worden. Deze lezingen zijn voor NtVP leden gratis toegankelijk (niet leden betalen een kleine bijdrage). Traditiegetrouw zal ook na de aankomende Algemene Ledenvergadering op 30 januari 2019 een lezing worden gehouden.
Lees meer
30 november 2018

Nieuw gecertificeerde PsychotraumatherapeutenDe certificeringscommissie heeft de afgelopen tijd drie gekwalificeerde behandelaars mogen certificeren. Een hartelijk welkom voor de nieuwe Psychotraumatherapeuten!

De werkadressen van onderstaande Psychotraumatherapeuten zijn te vinden in het online register op de website van de NtVP.
Lees meer
30 november 2018

Wist u dat?Er inmiddels al 39 vertaalde EJPT abstracts op onze website zijn te vinden?
Lees meer