14 september 2021

Boekentips september 2021

Binnen de NtVP lezen we veel boeken. Deze keer hebben we drie interessante boeken uitgekozen en er een korte recensie over geschreven: 'Een ademloos leven' van Margreet Krottje, 'Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen' van Leony Coppens, Marthe Schneijderberg en Carina van Kregten en 'Als de sirenes blijven loeien' van Angelique Starreveld.


Lees meer
14 september 2021

SIG in beeld: Culturele diversiteit

De NtVP faciliteert werkgroepen, de zogenaamde 'Special Interest Groups' (SIGs), die tot doel hebben uw professionele ontwikkeling te bevorderen. De ambitie van de verschillende SIG’s is om zorgprofessionals en experts die werkzaam zijn op een specifiek domein binnen het psychotrauma veld te verbinden.
Lees meer
14 september 2021

Nieuws uit de portefeuille: DiversiteitBinnen het bestuur van de NtVP zijn er verschillende portefeuillehouders die toezien op de ontwikkelingen in hun expertisegebied. Simon Groen is binnen de NtVP verantwoordelijk voor de portefeuille 'Diversiteit'. Hij is werkzaam als antropoloog en onderzoeker bij De Evenaar, Centrum voor Transculturele Psychiatrie van GGZ Drenthe. 
Lees meer